Feelings hit och dit

Jag fick lite feeling igår och lämnade in telefonen på lagning… När jag kom dit och frågade hur vi skulle lösa det, och killen i kassan svarade att det skulle ta tre ARBETSDAGAR velade jag lite först. Tre arbetsdagar innebär att jag är utan telefon till ca tisdag…

Sen insåg jag att det skulle bli en massa moment. Åka tillbaka och lämna den på måndag, och sen hämta den på onsdag eller torsdag, istället för att lämna den när jag nu redan var där och hämta den på tisdag. Så jag lämnade den direkt. Säkerhetskopierat den hade jag redan gjort på morgonen (hoppas jag, annars är jag rökt) men jag hade ju inte förberett mig på det här och tagit med en annan telefon, så jag var ju utan telefon tills jag kom hem… Stressande.

Inte bara det att man saknar att slöscrolla och kolla mailen 57 ggr, jag har hela mitt liv i telefonen. Hade jag inte vetat att jag slutar sent resten av veckan och större delen av nästa hade jag inte ens vetat när jag ska vara på jobbet. Alla möten etc ligger i telefonen, för att inte tala om podcasts! Att gå en lunchpromenad utan något att lyssna på-otänkbart.

Nu har jag ju min trogna, om än ack så sega, iPhone 5 liggande hemma. Helt ärligt så har jag även min första, en iPhone 3G liggande… Och min Ericsson, som var det coolaste man kunde ha på den tiden det begav sig… Jag kan mao vakna, nås på sms och telefon, och lyssna på ljudböcker. Podcastappen fick jag radera, jag har för många podcasts som ligger och väntar på att lyssnas på så den höll på att krascha hela telefonen, jag får hålla till godo med böcker och musik över helgen.

3595 blygsamma kronor kostar det. Tack vare min hemförsäkring, och det faktum att jag under typ sju år aldrig använt min försäkring betalar jag 700:- i självrisk. Tack, IF.

Om jag fattat det hela rätt så gör dom en fullständig service på alla telefoner dom får in, så utöver att byta skärmen sätter dom i ett nytt batteri etc också, så jag får en ”ny” telefon. Dock inte samma som jag lämnade in, utan en utbytestelefon. Oh well, så länge jag får den snart!

När jag ändå var nere på stan fick jag lite mer feeling och gick och köpte en trälåda och lite färg till ett köksprojekt jag har. Vi får se hur det blir… Lådan är egentligen lite hög, men det blir nog bra ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *