Effektivitet och skinkstek.

Jag lyckades hitta lite motivation igår och tog tag i en massa surdegar… Uppdatera min kalender så jag vet var jag ska vara och när, skicka kallelse till mötet jag håller i nästa vecka, läsa på så att jag har en RIMLIG chans att försöka övertyga motsträviga kollegor att vi ska jobba med digitalisering (Eller asså, det får ju min chef göra, det är ju inte valfritt vilka arbetsuppgifter som ska utföras…), rensa min mapp i väskan så den inte väger 7 kilo, ringa veterinären och kolla vad dom tar för att ta bort tandsten (3000kr. Sorry hunden, du får hellre TAPPA dom TVÅ tänder som är drabbade.) och sist men inte minst ringa mitt försäkringsbolag och kolla om min trasiga skärm täcks av försäkringen. Det gör den. Nu känns luften lite lättare att andas, när jag har tagit tag i saker…

Jag skickade även iväg ett meddelande till Frodis och meddelade att det serverades skinkstek på krönikegatan. Det är, som sagt, roligare att laga maten än att äta den. Eller nä, det är roligare än att försöka hitta plats för det som blir över! Hade jag inte gillat att äta hade jag nog varit mindre rultig…

Either way. Frodis och Driva kom på besök. Vi åt skinkstek, bestämde att vi ska till Marieberg på lördag, och skrattade åt gamla semesterminnen. Jag känner att en charter är exakt vad jag skulle behöva! Jag vet inte riktigt om Frodis har någon semester kvar efter sin världsturné och sommarsemester, men det hade varit riktigt roligt att åka någonstans och bara VARA!

Skickade med Frodis både skinkstek, två olika sorters köttfärssås och chili con carne, så nu har jag inte så många matlådor kvar i frysen. Får göra ett långkok i helgen 😉

Eftersom jag fick en massa steklök över och inte riktigt ser att jag kommer använda dom inom överskådlig tid picklade jag hela rasket. Vet i vanlig ordning inte vad jag ska göra med allt det picklade, men…Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *