Mitt hörn

Dom skjuter varandra. Ungarna är sjövilda. Grannen pallar upp fönstret med en pulka. Men ändå. Grannarna visar respekt och är otroligt trevliga. Vi månar om vår trappuppgång. Man kan klä sig i pyjamas (eller bajs-i-byxan-byxa), ta ett vinglas och lägga sig i rabatten eller trimma hunden, (jag gör båda ikväll) utan att bry sig. Jag älskar min lägenhet. Mitt hörn av världen. Inte bara för att MITT NAMN (ni som vet, vet) står på dörren utan för att det är så hög grad av tolerans och respekt här, trots alla våra olikheter. Jag känner mig trygg, omtyckt, respekterad och fri. I mitt lilla hörn av världen. 

   
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.