Eh, oj då…

Hade jag inte varit så impulsiv och obstinat, utan googlat FÖRE jag beställde, så hade jag noterat att jag köpte en vagn för TVÅ barn. Inte ett. Oh well. Jag SKULLE ju kunna skicka tillbaka den och beställa en ny, men h e l l no. Vilket jävla meck! Nu äger jag en vagn för två barn and i’m sticking to it!

Får jag inte tvillingar så ryms ju hunden på andra halvan. Eller en hundmatsäck. Eller matkassar. Eller utflyktsväska och blöjor och shit. Sånt där man använder till barn. Ohyggligt praktisk tingest jag köpt!

S var den enda av dom som blev tillfrågade som sa NEJ!! Hennes bestämda åsikt är att jag absolut inte under några omständigheter ska köpa en vagn nu. Så jag blev obstinat, och beställde den direkt. Utan att googla.

Hon HAR rimliga argument. Om det inte blir en bebis blir det säkert lite kämpigt att avyttra alla grejer. För fan, jag tyckte det var kämpigt att klockan blev 18.15 idag, när vi SKULLE kört bil. Ni vet. På den tiden när vi var vänner…

Så ja, det kanske blir tufft, men jag vägrar tänka så. Power of positive thinking. Jag tänker så här. Min mens är SJUKT regelbunden, jag kan mer eller mindre ställa klockan efter den, så det kändes som bekant jävligt sugigt att jag skulle mensa såpass att ägglossningen skulle hamna mitt i påsken. Jag ÖNSKADE ju att det skulle diffa på några dagar, men visste ju att min mens inte funkar så.

Men jag köpte en bilbarnstol (rätt kul historia, allt bara klaffade, förutom den detaljen nu då att jag inte kommer ha körkort innan året är slut, som planerat), och hips vips kom min mens två dagar för tidigt och det finns en hygglig chans att ägglossningen missar påsken!

Om bilstol = mens efter önskemål så måste ju ultrapraktisk barnvagn vara = gravid. Jajjebox, här kastar vi alla stora fina ägg (plural) i samma vidskepelsekorg! (Spännande förresten att se på måndag hur många ägg det tycks bli den här gången! Inte kan det vara två flera månader i rad?)

Power of positive thinking. Och nu har jag nästan börjat hoppas på tvillingar, så pass inställd är jag på att det KAN bli det.

2 reaktion på “Eh, oj då…

 1. Lina

  Haha!!? Själv fick folket på sjukhuset på ett fint sätt uppmuntra mig att det nog var dags att börja titta efter vagn. .. Då närmade sig tvillingarna hemfärd. Jag hade ingen vagn, ingen säng, inget babyskydd, ingenting. Så funkar jag… Tror att i samma sekund jag vågar hoppas så kommer det att skita sig. Så jag vågade aldig tro och aldrig hoppas. .. Så häftigt att alla är så olika!

  Svara
 2. ciccilus Inläggsförfattare

  Jag är precis tvärt om, jag tror stenhårt på att ju mer jag förbereder innan, desto bättre kommer det gå sen =)
  Att det inte skulle bli en bebis finns inte i min föreställningsvärld ens!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *