Söndagshajk

Ingen idé att uggla hemma, så igår gick jag och lilla hunden på söndagshajk till Stora Holmen och hängde lite med Barbro och hennes barn. Vi gick hemifrån och ner, och det var rätt skönt att bara traska lite.

Jag och Barbro har ju inte umgåtts sen vi var i England för ett år sedan, bara träffats korta stunder på jobbet. Nu var det rätt skönt att bara sätta sig ner (men satan så kallt!) och PRATA, och konstatera att vi båda saknar att vara i England. Livet var så mycket enklare där. Just nu har jag det lite tufft med att vara tålmodig och förstående, helt enkelt för att det blir för mycket som läggs på hög, och då blir det ju som vanligt-Jag vill dra. Bara lämna allt och skita i det och dra. Till England, eller Riga, eller vart som helst bara inte här. GUD vad jag vill åka till Riga!

Men Stora Holmen fick duga så länge.

När barnen började bli lite gnälliga och ha fallit lite för många gånger drog vi oss hemåt. Jag och lilla hunden höll på att frysa ihjäl (att jag aldrig lär mig att jag fryser…) så vi tog bussen hem. Det är så skönt med Halo, han är så van att hänga med överallt, med alla möjliga slags fordon, så han bara accepterar det. Han har nog aldrig åkt buss utan bur, men han tyckte inte det var så märkvärdigt, utan somnade lite.

Idag slutar jag tidigt, woho! Min enda tidiga dag den här veckan, yey! Eller nä. För vi har APT, så jag måste vara kvar på jobbet 4,5 timme LÄNGRE, och är inte hemma förrän 19,30. Fy fan vad jag hatar dom dagarna. Speciellt nu när jag har EN enda dag i veckan när jag slutar tidigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.