Ägglossning var det här! Eller?!

Jag såg inte riktigt vitsen med att slösa en massa, helt ärligt rätt dyra, ägglossningstest en månad när jag INTE ska bli inseminerad. Men jag litar på att dom vet vad dom styr med, trots att läkaren är minst sagt virrig, så jag gör mina test.

Måste ändå säga att jag är rätt glad för det, så jag fick prova på… Jag viker mig. Det är lite oklart nu om jag har ägglossning eller inte. JAG tycker ju att det vänstra strecket ser svagare ut än det högra (ingen ägglossning), men tittar jag på det ur en mikroskopiskt annorlunda vinkel så ser dom lika ut. Testet ska ge positivt besked 24-48 timmar före ägglossning, vilket gör att appens gissning på måndag inte är så jäkla tokig ändå. Bra app, den vet vad den pratar om. Dom stora fina äggen (plural) verkar än så länge ligga kvar där dom ligger, men inte så länge till.

Men. Appens träffsäkerhet skapar en viss oro. Enligt den är nästa ägglossning en lördag. Jag vet ärligt talat inte hur dom gör då, och blir lite orolig att jag måste vänta till MAJ… Så, nu hoppas vi som aldrig förr att jag får mens (minst) en dag tidigt, eller (minst) två dagar sent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *