Solkatter och fågelholkar

Det är fortfarande för kallt för att faktiskt sitta ute i solen, men det är också det enda som hindrar mig från att riva ut utemöblerna från förrådet!

Lilla hunden låter inte det hindra honom, utan sätter sig i iskylan och solar <3 Han älskar verkligen solen. Jag kan relatera.

I morse noterade jag till min enorma glädje att det är husvisning i fågelholkarna. Det verkar inte vara någon som flyttat in ännu, eller så är det ett omaka par, för först flög en talgoxe in och undersökte (antar jag?) holken, och medan den fortfarande var kvar där inne flög något slags sparv in också!

Jag vet, hyperintressant, men jag gillar verkligen mina små trädgårdsfåglar! Det är trivsamt att sitta och titta på dom. Nu märks det tydligt att det finns mer mat, för dom äter inte så mycket av det jag serverar. Jag hade hoppats att dom skulle äta upp den mat som finns kvar så jag slipper spara den till i höst, men just nu känns det tveksamt, det finns godare saker att äta tycker dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.