God morgon!

Feministmiddag (jag vet inte ens vad jag ska kalla det, ”middag med mina nya feministkompisar”? Inte för att definiera dom eller hur middagen ser ut, men det var ju det som var den gemensamma nämnaren när vi möttes.) ikväll, och uppladdningen är inte optimal. Kunde inte somna igår så jag är tröttare än döden, och redan stressad.

Med lite tur kan jag ta komp, annars slutar jag 16,45, hemma 17,15, och ska vara i andra änden av stan 18,30, och innan dess hinna ta hand om hunden… Skulle jag cykla direkt från jobbet skulle det ta runt 30 minuter, men nu ska jag hela vägen hem, och sen tillbaka… Fy fan vad nice det hade varit med en bil nu! Slippa komma fram helt genomsvettig…

Men först ska jag jobba. Jag är så trött på mitt hår just nu, så turban är the grej of the day…

2 reaktioner till “God morgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.