Och helgen den gick…

Jag var så ohyggligt trött i helgen, jag gjorde ingenting förutom att titta på criminal minds (typ två säsonger…) och sticka.

I fredags inföll en händelse som numera är mer sällsynt än dinosaurier. Jag och T slutade tidigt samtidigt! Mind blowing. Ska vi kunna leka med E tillsammans någon dag (det är ju inte bara jag som saknar henne, det lilla gullefjunet) måste det bli en helg, och då ska jag ju få låna henne en helgdag också… Misstänker att dinosauriernas återkomst kommer inträffa före DET går i lås 🙁

Men i fredags kunde jag iaf träffa T. J, dottern i huset, hade beställt middag, bestående av ”Sötpotatis, palsternacka och fisk”. En smula luddigt, men jag knåpade ihop ett hittepårecept på en gratäng med sötpotatis och palsternacka bland annat, och så gjorde vi lax till det.

T’s kommentar: ”Men… Kan man ÄTA citron?”

Oh dear… Jag tror jag måste laga mat åt dom lite oftare. Lite oklart vad bara, för det visade sig att J inte alls gillade sötpotatis, hon ville bara testa lite 🙂 Hennes önskemål blev ”potatisbullar”, och det kommer INTE hända! Det kan hon värma till sig själv =)

Hos T och J får gäster torka händerna på bomullsrondeller… 😉

2 reaktioner till “Och helgen den gick…

  1. Lina says

    Men hon vill ha hemgjorda potatisbullar såklart! Med lingon och smält smör. Godast i världen!

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.