Tålamodet som försvann…

Yes!! Äntligen fick F tid att frakta mig till både återvinningsstation (jag ville bara spränga skiten, men han är så jävla reko och miljövänlig)  och Ikea. Älskade E följde med som en härlig bonus, Gud vad jag har saknat henne! På måndag får vi leka lite.

Jag hade rätt mycket att handla på Ikea, och tålamodet försvann rätt snabbt. Jag vill bara gå in, notera vilken hylla grejerna finns på, och sen ut igen. Men idag skulle jag ha stolar, ett bord, och en jävla vagnjävelgrej som måste hämtas på varuutlämningen. Så då måste jag fråga en människa (jättetrevlig), få en lapp som jag måste hålla rätt på. Kolla efter en byrå som inte fanns, välja en annan efter att ha funderat 22 år på om den skulle rymmas (det gjorde den inte, visade det sig), och hitta en till människa, och så fanns inte byrån i lager för det är en beställningsvara… 

någonstans där tappade jag det helt, så det var tur att jag var nästan klar. Nästan. Såklart vann jag en spontan avstämning i kassan. Nu tog den KANSKE 30 sekunder, men bara att det blev ett till MOMENT att ta sig igenom… och så till ett annat hushelvete för att hämta resten. Här kände jag att nu har jag så dåligt tålamod så nu vill jag inte ha en människa närmare än två meter. Och prata inte med mig! Jag är så charmerande när jag är trött och hungrig…

Nu har jag inte lagt in min middag, men med tanke på att jag åt en matvetesallad med kyckling behöver jag äta typ 18 portioner för att komma över 2000 kalorier. Konstigt om jag är sur och otrevlig.


Nu står i alla fall alla möbler och väntar på montering, och där får dom stå. Jag vill ha det klart, men jag slutar sent alla dagar utom fredag, så det får vänta. T erbjöd sig att ta med dottern och hjälpa till, och jag är inte så himla svår ?


Nu ska jag sova. Herregud(!) vad jag ska sova!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.