A celebration of some sort…

Man skulle nästan kunna tro att det är min födelsedag, jag har fått både presenter och massage! Och en grattishälsning från Frodis, eftersom det faktiskt är min födelsedag ?

Igår fick jag två jättefina coasters i födelsedagspresent. Dom väger tillsammans nästan ett halvkilo, så jag får smuggla med mig dom hem… 

Idag fick jag två jättefina par örhängen. Stora och skramliga, just the way i like them! 

Efter en tupplur vaknade jag till ett förslag om att få massage. Jag var väl inte SÅ svårövertalad! 


Perfekt massagestudio, komplett med skötbord in case of emergency. S, som övar för att bli professionell massage therapist hade fixat så fint med hemmagjord olja, lämplig musik och allt. Hon höll så fint upp en handduk för att jag skulle (graciöst som en gasell) kunna klättra upp på massagebordet i all min nakna prakt utan att bli generad (nu har jag ju NOLL problem med att vara naken, men hon övar ju för andra kunder), en gest som förtogs lite av den gigantiska spegelväggen bredvid massagebordet ??

Massagen var GRYMT skön, det är ju helt makalöst att bli masserad. Det är nog det bästa jag vet! 

Det är dock lite oklart om vi firar min födelsedag, eller det faktum att jag ska åka hem ?

Pappan föreslog take away till middag, och orerade en stund om ”your last supper” och såna saker. Sen brast han ut i sång. ”I’ve got a feeling! That tonight ’s gonna be a Good night!” Haha, jag vet inte riktigt jag… ? nu dricker vi iaf vin och öl, och har siktet inställt på indiskt ikväll. Att jag måste kliva upp och åka hem i morgon försöker jag undvika att tänka på, annars gråter jag bara. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.