Det går i ett…

Vi hade lite att styra med så här dagen före julafton. Jag insåg att det var lika bra att börja direkt, så jag började dagen med att baka jävla Lussekissar före frukost. Jag är definitivt inte en sockerbagare! Jag ska hålla mig till matlagning, det är jag bra på. Dom smakar bra-ish, men är en smula… kompakta.

När det var klart hävdade vi att mammorna behövde barnfri tid, och lämnade pappan (som jobbade hemifrån) med barnen och drog iväg på lunch och pedikyr. 


Det höll en kvart in i pedikyren iaf. Sen messade pappan i panik att bebisen hade panik.


Mamman fick åka hem. Hon kom nästan hela vägen hem innan pappan messade igen att bebisen chillat lite, men då var hon ju redan hemma och kunde lika gärna hämta bebisen som planerat. Jag stannade kvar och vårdade mina ömmande fötter.


Så jävla skönt!! Bara att någon TAR i en, helt osexuellt, är rena jävla drömmen. Och att få fot- och benmassage, plus mindre äckliga fötter… drömmen! 

Mamman kom tillbaka med bebisen lagom tills jag var klar, så vi flyttade bärselen från henne till mig och så fick hon sin pedikyr medan jag och bebisen gick och shoppade lite. Det är rea på ca allt, men lite trixigt att prova med en sur bebis på magen, så jag fick begränsa inköpen till saker som ska vara lite oversized. 

När mamman var klar handlade vi lite mer mat, åkte hem och fortsatte med våra sysslor. Bebisar underhölls, pappan tog storasyster till en lekpark, vi städade och lagade Jansson, Och nu lagas det mer ribs. Mat. Jag är bra på mat. 

Den numera tillfredsställda pappan plockar i detta nu fram vinet, och vi ska titta på film medan ribsen lagas. I morgon kommer julfirarna!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.