Well, come what may…

I morgon åker vi! Om inget går fel, vill säga…

Inledde min semester med att äta pepparkakor till frukost. Har fått dom av ett barn på jobbet, och dom var bland annat formade som dinosaurier. Såklart. 


Sen var det lunch med Frodis, följt av studiebesök på hennes jobb! Vi försökte luncha på P’s jobb, men hon var inte där… när vi ansträngt oss så! Det är inte så ofta man har vägarna förbi ett ölcafé…


Sen sov jag lite, som man gör på semestern… och sen har jag mest dolat på. Jag är förvånansvärt ostressad, det är bara en timme sen jag grävde fram biljetten och passet. Det sista är packat (4,5 samt 15,5 kilo i väskorna) och lägenheten är redo att lämnas. 

Jag har flyttat över kort och kontanter till en ny plånbok. Enklare än att tömma den jag använder från allt jag inte kommer använda på nästan två månader… jag tar bara med bankkort, kreditkort och, vis av erfarenhet, bensinkortet. Nu ska väl inte F behöva (men får gärna!) hämta mig från flyget igen, men det trodde jag ju inte sist heller så… 

Så nä, jag vet inte? Jag tror jag är redo? Allt som återstår är nog att sova… Jag ställer klockan på 06, om jag skulle komma på något jag missat i morgon… 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.