Packad och klar

Det enda som inte är packat i den stora resväskan nu är mitt smink (ja asså degen fick åka in i kylskåpet igen efter testet) och väskan går banne mig att stänga! 

Två klänningar och två kjolar fick byta plats med en annan kjol, två linnen och ett par vombatklapparvänliga byxor, nu känner jag mig nöjd!


Sen insåg jag att den mängd saker jag kunde ha i handbagaget som bara får väga fem kilo var så försvinnande liten att jag bytte kabinväskan mot en ryggsäck. Jag är ändå en glad backpacker, om man bortser från det minimalistiska levernet! Löjligt att släpa på en hel kabinväska när jag kan ha ryggsäck.

 Nu är jag klar. Får jag åka nu?! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.