Välkommen till effektivitetens högborg…

Well, sovmorgon så som den är för normala människor är ju inget vi pysslar med i den södermanska familjen, så klockan sju klev vi upp och betalade räkningar. F har gått med på att betala mina räkningar när jag är bortrest (tack), och smålog en smula när jag sa att jag VÄGRADE e-faktura eftersom jag glömmer betala dom då. Nu vet jag dock att min bank erbjuder automatisk dragning av e-faktura, och då försvinner ju den risken, så jag bestämde mig för att till sist ta tag i den där skiten och fixa det också när jag ändå var inloggad på banken. Det händer ju liksom bara en gång i månaden, så orka… Så nu har jag e-faktura, nu ska det bara liksom registreras hos banken, så att jag kan beställa automatisk betalning, och helst innan jag åker, annars blir det ju jävligt meckigt när F ska betala räkningarna… Jag blir irriterad bara av att tänka på det.

Frodis skulle hämta mig 10,30 men även hon, som numera jobbar dag istället för natt, var uppe i ottan och messade och frågade om hon skulle hämta mig en timme tidigare, så vi kunde hänga på låset? Tyvärr kom vi fram till att Marieberg inte öppnade förrän 11 (Men herregud vilka pensionärer vi är, uppe innan butikerna ens är öppna!) men vi skulle ju på Ikea också, och dom öppnar 10, så vi åkte dit.

Jag har blivit lite peppad på att fixa min lägenhet igen. Just nu står köket högst på önskelistan, och jag ska fixa nya stolar till att börja med. Helst skulle jag göra det i morgon, men det får nog vänta till efter semestern… Tror jag… Jag är ju ändå inte hemma och kan njuta av dom. Idag fick det bli nya bordstabletter, och jag behöver visst ett större köksbord…

Det blev också nya ”sängbord”. Jag har haft en plan för vägghyllor i sovrummet, men nu har jag bott här i TVÅ ÅR snart och fortfarande inte fått dom jävla hålen borrade. Det kommer helt enkelt aldrig ske, för min egen borr är för klen. Jag vill inte ha vanliga sängbord, men jag fick en idé och köpte pallar istället!

Perfekt!

Bytte den lilla lampan mot en golvlampa. Dom små har hela tiden varit ämnade att vara sovrumslampor, jag har bara inte haft något att ställa dom på…

Jag är så löjligt nöjd med min lilla lägenhet, köket till trots! Skulle jag mot förmodan plötsligt träffa någon måste jag nog insistera på delat boende… Bara tanken på att försöka få plats med MIG och MITT hos någon annan, eller göra plats för någon annan här gör mig helt matt. Nä. Jag gillar att det är JAG som bor här, och vill jag ha pallar i sovrummet och en dator i vardagsrummet så har jag det. Sådeså!

Jag trivs väldigt bra i mitt eget lilla universum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.