Slutspurt

En vecka tills jag åker, och nu börjar jag känna mig stressad. Inte så mycket över resan. Ännu. (Det kommer…) Men det känns som om jag fortfarande har så mycket kvar att FIXA innan jag åker.

Inte så mycket på jobbet, där har jag faktiskt kunnat vara lite effektiv och avsluta projekt, lämna över ansvar och hjälpa dom som behöver hjälp, men hemma. Väskan är inte packad (jag började, men måste revidera och bli KLAR!), har behöver städa, lägga fram räkningar till F som ska hjälpa mig betala dom medan jag är borta, vattna blommor, städa upp i trädgården och gud vet vad…

I helgen ska jag och Frodis på Ikea. Vi hade lite lösa planer på att festa lite innan jag ska åka, men nu käkar jag ju antibiotika och har redan ont i njurarna, så det känns inte så aktuellt. Vi får ta Ikea i helgen, och sen luncha på Onsdag!

På Tisdag ska jag fika med E och T. Jag har haft lite bryderi över var vi ska fika, för bullarna (det måste vara bullar, mycket viktigt) har inte varit riktigt bra på dom senaste ställena vi har fikat. Men nu funderar jag på om vi inte helt enkelt skulle fika hemma hos mig? Jag måste kolla om T hinner det, för hon måste tillbaka till jobbet sen och jag bor en bit ifrån, men om hon hinner blir det kanske bra? Jag tycker iofs att det skulle vara roligare att fika UTE, men det är nog mer min hang up. E blir nog bara glad, nio gånger av tio är det första hon frågar när vi ses ”får jag vara hemma hos dig?”, och då kan vi köpa helt perfekta bullar. Lillskrutten E fyller dessutom år söndagen efter att jag har åkt, så jag tänkte att hon skulle få sina födelsedagspresenter när vi fikar också.

Men först måste jag överleva några jobbdagar till. Med början om 45 minuter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.