Det blev en dag långt från stranden…

Närmare bestämt på stan.

Hade tid för att fixa naglarna, och passade på att gå ett varv när jag ändå var nere på stan. Första stopp blev att gå till gymet och avsluta mitt medlemskap. Jag hade helst velat pausa det bara medan jag väntar på att livet vänder, men se det gick inte utan läkarintyg! ”Nähä, då får jag väl avsluta det då!” Onödigt att betala 400:- i månaden när jag inte satt min fot där på över ett år…

Mitt enda shoppingfynd blev en te-gris. Sjukt söt.


Nu säljs det julpynt överallt på stan, och jag blev så sugen! Fastnade speciellt för en jättefin adventsljuslösning med blockljus, men kom på att jag är ju inte hemma i jul… Nästan lite sugen på att köpa den ändå, bara för att den var så fin! Jag är julsugen. JÄTTEjulsugen. Såpass att jag stannade på affären och köpte mig en julskinka på vägen hem. Den griljeras as we speak och kommer vara slut typ i morgon kväll *S*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.