A magical night…

I April köpte vi biljetter till Brynolf och Ljung, men det var först igår det var dags för showen. Jag har hunnit glömma det där ett par gånger under året, men till sist lyckades jag iaf hålla rätt på vilken MÅNAD vi skulle göra något skoj, fast jag tog fel på dag med fyra dagar och fick googla lite…

Jag har hört talas om duon, men aldrig sett dom. Jag övervägde att googla lite innan, men bestämde mig för att skita i det och ta premiären live.

Före föreställningen träffade jag Frodis och hennes kompis M på en grekisk restaurang och käkade grillat. Jag tog en bild på ölen, men jag var så jävla hungrig så maten slank ner innan jag ens kom på tanken… Så sjukt gott, och jag är fortfarande mätt…

Efter maten gick vi till O’learys för att möta E och P. Även det Frodis kompisar. Vi hann med en öl till innan siste kvinna var på plats, men sen gick vi till Conventum, hängde in jackorna, köpte en öl till och tog plats.

När vi hade satt oss utbrast jag ”men gud, vi kommer inte se NÅGONTING!”, och Frodis tittade lite frågande på mig eftersom vi hade riktigt bra platser… Jag glömde att det bara är jag som är Nils Karlsson Pyssling…

Jag fick lite nackspärr, men jag såg det mesta iaf. Utom hur fan Harry Potter dök upp, där hade jag ett manshuvud precis i vägen…

Helt sjuk föreställning, jag blir fan förbannad för att jag inte fattar hur dom gör!

Efter föreställningen var klockan inte ens 21, så vi tog några öl till innan vi åkte hem och sov.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.