Well, det gjorde jag bra…

Jag slet ju som ett febrigt djur för att ha NÅGON form av innehåll att skicka in som första utkast, trots att jag var så himla sjuk, och det är jag ganska glad för nu. Trots att jag saknade 1000 ord och därmed inte var KLAR, så hade jag betydligt mer innehåll än mina klasskompisar kan jag konstatera nu när jag har lämnat MIN kritik på DERAS arbeten.

Det är helt enkelt jättesvårt att lämna feedback på en text som saknar innehåll. Den första jag läste var bättre, men hela den andra bestod av en mängd ”Här tänker jag skriva om det här”. Ok. Jättebra tanke! Mer feedback kan jag inte ge… Nu blev det bara en mängd formfel i båda dokumenten. Årtal som saknades, referenser som var felskrivna och några ”jag skulle formulera om det här lite”. Såna saker kan (ska…) man ju läsa sig till i pappren vi fått från skolan, det är ju mer värt att få feedback på INNEHÅLLET känner jag. Nu ska jag ”bara” vänta på min egen feedback, sen är det ”bara” att skriva klart uppgiften och skicka in den. Jag ska inte ta i så jag spricker, men jag TROR nog att jag får godkänt utan revidering, feber eller ej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.