I’ve got a feeling…

Jag kände igår att jag v e r k l i g e n måste börja träna igen… Jag vet inte hur jag ska hinna (ha samvete att lämna hundarna mer) eller orka, men jag måste iaf försöka komma igång igen.

Ett bra första steg kände jag var att tvätta träningskläderna som legat oanvända i gymväskan i sisådär 11 månader… Minst. Ett bra andra steg var att skriva in träningen på min to do, på dom dagar när jag skulle få MINST dåligt samvete. Ett bra tredje steg blev att kolla upp busskort, så det blir marginellt billigare att faktiskt åka… Har inte bestämt än om månadskort eller reskassa blir bäst. Troligen reskassa (billigare) eftersom jag med stor sannolikhet inte kommer åka och träna exakt tre dagar i veckan…

Ni inser ju att logistiken med att PLANERA det hela är det som går lättast här… Fjärde steget är ju att faktiskt åka, och där lär jag behöva lite hjälp känner jag…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.