Har man sett en snopp får man genast se en till.

Jag gillar killar med hjärna. Jag liksom FÖRUTSÄTTER att dom killar jag pratar med har kuk, jag är lite naiv på det viset. Jag behöver inte kvalitetsgranska, det ger sig med tiden. Jag tänder inte på kukbilder, jag tänder på killar med humor och intelligens.

Ändå har jag sett mer kuk på bild än jag någonsin önskat att få se… Oftast ser det ut ungefär så här: Jag: Hej! Han: Tja! Här är en bild på min kuk!

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER?! Var finns alla självsäkra killar som vill briljera med sin stora hjärna snarare än sin snopp? Hur kan man ens inbilla sig att det är det första jag vill se?! Står det ”Show me your dick” i pannan på mig?

Kompisen sa ”Man måste gå igenom en stor mängd dåliga killar innan man hittar en bra, du får öka takten helt enkelt!”. Men really, hur mycket kuk orkar man se innan man helt enkelt tappar hoppet helt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.