Grumpy mc grumpy pants, över och ut

Det skulle ju vara lätt att skylla humöret på att dagen avslutades med övertid och konflikt. Man känner sig ju så stor och fin när man bråkar med en femåring. Verkligen on top of the world.

Men sanningen är att jag blev grumpy redan när jag kom till jobbet. Jag och ena kollegan satte oss till sist och var grumpy ihop. Sen hade vi ett uppsving efter lunch, och så slutade det med katastrof.

Pratade dessutom med E. Alltså jobb-E. Fuck this, det är för många E i den här jäkla bloggen. Jobb-E kommer from nu gå under sitt alterego Barbro.

Så, jag pratade med Barbro, som undrade lite över den här skaffa-barn-grejen. Så då hetsade jag upp mig över det igen. Det satans kunskapsstödet, och finansieringen, och IDIOTIN i att bara för att det saknas en partner (en man, let’s vara lite jävla ärliga i det här patriarkatet!) så ska det vara speciella villkor. Kan inte riktigt låta bli att hetsa upp mig över det, för jag blir så f ö r b a n n a d. Hade det drabbat MÄN hade det där jävla stödet kommit fortare än satan, om det ens hade behövts. Nu drabbar det ju bara ensamstående kvinnor, och vadå? Har vi ens ett människovärde? Ni vet, ogifta kvinnor är ju omyndiga, och så… (Ok, jag ska släppa det, för nu, annars kommer jag aldrig somna inatt…)

Barbro fnissade lite och sa att ”E, (Hennes man) erbjöd sig att ställa upp!”. Haha, tack älskade du, men jag ser en komplikation eller två i det scenariot!

Men, hur det nu än är så måste jag bara släppa taget. Den grejen som irriterade mig på förmiddagen kommer inte försvinna av sig själv. Jag måste bita ihop, och hantera det som en vuxen person, och resonera bort det. Jag måste dessutom hantera att vi fungerar olika. Alla är inte effektiva maskiner som löser problem innan dom uppstår, en del kanske inte ens ser ett problem att lösa. Så är det, och det är bara att leva med. Blir jag irriterad kommer det inte drabba någon annan än mig, som går runt och är grumpy.

Så. Släpp det. Lös det, och släpp det. Och gå för fan och sov ditt freak, du ska upp 03,50!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.