Jag gillar tydliga instruktioner

Hehe, precis när jag skulle somna fick jag ett sms. Även om jag hade ljudet avstängt hörde jag vibrationerna och tittade på telefonen och kunde inte låta bli att le lite =)

Jag är lydig, så jag öppnade inte ens meddelandet (Jag läste det nyss, får svara senare för det kräver lite analys och eftertanke, så nu är jag den där människan jag hatar-den som inte svarar! Paus för eftertanke…)

Sovmorgon idag, men vaknade 06 (vilket iofs ÄR sovmorgon med nästan två timmar) eftersom jag drömde en grej som gjorde mig svinstressad. Ska blogga om det senare, orkar inte nu.

Nu är det 45 minuter innan jag ska åka och jobba. Morgonpromenaden är avklarad (hundarna har somnat om), disken är diskad och frukosten äten. Datorn är uppdaterad, kaffebryggaren laddad inför morgondagen och tvätten vikt. Det ENDA jag gillar med dom här sena dagarna är att jag kan lunka på, istället för att köra igång dagen som en väloljad robot, vilket jag gör exakt alla andra dagar. Nu finns marginaler att lunka, jag gillar lunk.

Under tiden har jag lyssnat på sommarprat. Först Alexander ”The Mauler” (mje, sådär) och nu senast Maj Sjöwall. Först blev jag stressad av hennes röst, men när jag kom över det drabbades jag lite av hur mycket hon hunnit med i livet! Jag blir lite stressad, för här sitter jag och slösar bort mitt liv istället för att vinka åt sura presidenter… (Eh, you have to be in my head to get that one…)

Men, jag är ju inte död än, och planerar inte att bli det än på ett tag heller. Fast vi får väl avvakta det där läkarbesöket om två veckor innan vi säger för mycket…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.