Jag blir lika förvånad…

Varje gång jag SOVER… Nu sover jag iofs bra på nätterna, och somnar generellt snabbt, men jag sover sällan länge.

I går la jag mig 22, var upp en sväng vid 02, och sov sen till 07!! Hade utan problem kunnat sova längre, men jag ville hinna betala räkningar innan jag ska ner på stan så det var bara att masa sig upp… Snopet.

Dagen innehåller nagelfix (dom bokade inte in mig på min vanliga tjej, jag är stressad som fan över det), shopping och med lite tur lunch med Frodis, och sen ikväll kommer Frodis och E (stora E, inte lilla E) hit och dricker drinkar. Jag bjöd in F också och det vore riktigt skoj om han kom en stund, men jag tror han är ovillig att ta en paus i jobbet. Men jag gillar att vi bor så nära nu att vi kan ses korta stunder, utan att det blir ett sånt projekt. En kvarts promenad bara.

Frodis, den lyckosten, har gått på semester och ska åka till Barcelona, det måste ju firas i stil! Jag tänker pompoms och glitter, och kanske en partyhatt eller två. Eller överbliven rabarberpaj, vi får se. Jag har iaf köpt hem öl och lagt in ispåsar i frysen, och nu blev jag ruskigt sugen på mojito. Jag känner mig riktigt peppad på en utekväll, det var länge sedan jag kände så!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.