Lite herpes bara

Nej, jag har inte herpes, och nej, jag har inte förstorat överläppen (I wish liksom). Nej då, jag har lagat mat utan att använda huvudet bara.

Tips från coachen: om du ska reda din gryta (som för övrigt smakade ingenting, sjukt sur) och vill vara lite effektiv och ta den VARMA (läs kokande) vätskan att reda med, tänk då på det där med vattenånga, och tättslutande lock, och tryck och sånt.

En timme innan F och E kom och käkade igår exploderade maten rakt upp i ansiktet på mig, och resulterade i milda brännskador och ett jävligt kladdigt kök. Fläckarna på halsen: Brännblåsor. Det flammiga i ansiktet: brännskador. Den dubbelt så stora överläppen (Men hey, den kan jag behålla!): En enda stor brännblåsa. Det skulle ju förvåna mig om jag inte får ligga vilken dag som helst nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.