Dagen:

Det är fullt ös här!

Ni vet när man gör high five med sin kollega, och båda säger ”fy fan,vi fixade det!”? 1, Fy fan, vi fixade det! Hur grymma är inte vi? 2, jag älskar att jobba med en människa som gör såna saker…

Utöver det har jag hunnit med att ha medarbetarsamtal (ny chef from nyss, synd, jag gillade den som anställde mig! Fast den här verkar också vettig.), coachat Frodis som i vild panik försökte få igång telefonen, fått lite struktur på livet,fått ordning på alla brandutbildningar och friskvårdsträffar jag ska på nästa vecka, träna hund (vad är oddsen för att jag kan lura uppfödartanten att tävla Halo lite i vår??) och montera isär Frodis cykel för reparation i morgon. Just nu känns det som en omöjlig uppgift att torka håret… God natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.