Delad löparglädje är dubbel löparglädje?

Eftersom jag använt min sjukdomstid och feberyrsel till att planera både löpträning och gymträning (hur fan gick DET till?!) blev jag både glad och ivrig när Frodis hörde av sig idag och en smula förvirrat (Hur fan gick det HÄR till nu då?) berättade att hon först köpt sig löparkläder och sen DESSUTOM varit ute och sprungit… Jag såg framför mig hur vi likt gaseller löpte in i solnedgången och blev sjukt snygga!

Försökte direkt få med henne och springa Tunnel run i november, men hon känns inte HELT övertygad om att det är en bra ide att börja planera tävlingar efter ett löppass. Att jag själv inte ens kan springa 1 km i sträck just nu, än mindre 1 mil, känns som en petitess! Det är ju flera MÅNADER kvar! Kom igen nu!

Som en del i min uppladdning har jag gått med i Run academy. I första hand för att få tillgång till deras löpskolor och ”personliga” träningsplaner, men även för att det är intressant att läsa om löpning, det inspirerar mig till att faktiskt ta mig UT… Nu blir det lite subtil reklam här… Run academy kostar 80 pix i månaden, men om ni anger rabattkoden FRIENDS när ni tecknar ett års medlemskap och sedan (i steget efter) fyller i min mail (Cecilia@ceciliasoderman.se) så får ni dom första två månaderna gratis. Bra va?! Och jag får en tröja. Ännu bättre! Vad ni får för era 80 pix kan ni läsa om på hemsidan.

Jag har skrivit ut en träningsplan för att i första hand springa milen, men jag har fortfarande en halvmara som mål. Lär ju ta 14 år innan det händer,  men ändå! Nu ska jag lägga mig och planera lite mer… Jag är bättre på att planera än på att GÖRA…

God natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.