Buzzador, scholl Velvet Smooth

10170640Jag är buzzador, vilket innebär att jag får tillfälle att testa olika produkter och sedan bland annat blogga om dom. Nu har jag fått testa scholl velvet smooth, en elektrisk fotfil som ska göra fotfilandet mindre tidskrävande och jobbigt.

Mina fötter är i bedrövligt skick, och jag är så trött på det evinnerliga filadet i duschen, så jag måste säga att jag är rätt förtjust i den här. Den är enkel att använda, betydligt smidigare än att gnida och gno fötterna, skön att hålla i och effektiv. Jag gillar den!

Dock tycker jag att motorn kan vara lite klen, man måste hålla den så lätt mot foten. Glömmer man av sig och kommer lite närmare foten orkar den inte utan stannar. Och då menar jag inte att man TRYCKER den mot foten, utan bara väldigt lätt räcker för att den ska stanna. Sen tycker jag även att den är onödigt dyr. Hur effektiv och bra den än är så tror jag inte att man tjänar in kostnaden ens under en livstid, med tanke på hur lite en fotfil kostar. Å andra sidan kan det vara värt några hundralappar att slippa gnida och gno!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.