Hip to be stupid?

Klart det är! Eller nej kanske inte.

I helgen var jag i Norrköping/Linköping igen, hemskt trevligt. Bland annat stod ett besök på Linköpings stadsfest på agendan för lördagen. Jag snorade och snörvlade, men det liksom kom och gick så jag trodde det var allergi. Tills febern slog till. 5 minuter innan vi skulle åka till stadsfesten. Tog två ipren och sov hela vägen till Linköping, mycket sällskapligt. Piggnade till lite medan vi lyssnade på Den svenska björnstammen (Så sjukt mkt bättre live!), köpte lite remmar och så åkte vi hem igen.

Jag valde att äta en rem trots att jag vet att jag blir dålig av socker, så jag spydde som en gris hela vägen hem… DET är iofs nytt, jag brukar må illa och bli trött, men inte kräkas, och inte så LÄNGE! Men det är en parentes i sammanhanget.

När vi kom hem gick jag raka vägen ner i sängen, och sova hela natten. Vaknade dagen efter och var döende… Hög feber, och näsan rann som en kran… Spenderade hela dagen i sängen, med korta uppehåll för att rasta hundar och äta (glass), tills jag var tvungen att sätta mig på tåget och åka hem. Hade det inte varit för att jag jobbade måndag hade jag stannat i sängen!

Jag skulle öppna på måndagen, dvs vara först på plats på måndag morgon. Det saknas helt enkelt möjlighet att sjukanmäla sig då! Jag fick kliva upp kl 05 och ta min feber och gå till jobbet, men jag gick hem så fort det kommit in annan personal. Spenderade resten av den dagen i sängen med feber… Tisdag var jag lite piggare! Då gick jag en sväng på stan och hämtade ut lite mediciner och sånt, och handlade hem mat, sen sov jag fyra timmar efter det…

Och idag är det onsdag… Jag SKULLE jobbat 7,15-16, men det blev 7,15-17,30 istället… Efter jobbet gick jag hem, rastade hundarna, åt middag och gick till gymet… Nej, jag gick inte direkt dit för att TRÄNA, men jag hade ett provpass med instruktör bokat så jag gick dit och blev lite instruerad… Gjorde knappt någonting, men blev helt genomsvettig ändå… När jag kom hem var hundarna helt ding efter en dag med bara korta rastningar, så det var bara att byta om igen och ge sig ut på promenad i en timme eller så… Nu sover hundarna, och jag lagar mat (Den lagar sig själv) och ska falla ner i sängen när jag duschat! Jag är helt slut!

Har inte fått sova så bra heller, för folk är så jäkla puckade!!! Kl 23 igår tyckte grannarna att det var en superidé att börja leka med sin schäfer (Alt bygga om lgh…) så jag kunde inte somna. Kl 01 blev jag väckt av att hundarna började gapa, och det var inte bara MINA, utan varenda hund i hela trappuppgången! Det visade sig att någon smart jäkel som delade ut valreklam valt att lägga skiten i brevlådorna som sitter i dörrarna, trots att vi har POSTFACK nere i entrén… Smart tänkt kl 01! Hen väckte varenda hund i hela trappuppgången, och mig med. Jag var inte en solstråle när jag skulle upp kl 05, let me tell you!

Men annars är det bra. Jag är ju tydligen en människa som tränar på gym numera… Och jag är GRYMT sugen på att anmäla till tunnelrun i höst/vinter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.