Packa, packa och städa

Men vad är det här? Really? Två meter upp i luften och rymmer… Ett vykort? Så jäkla usel planering på den här lägenheten.

IMG_0202.JPG

Livet består bara av att packa och städa just nu. Det kompliceras en smula av att det är 13 (jag avrundar lite…) dagar kvar tills jag flyttar, och tro’t eller ej men man behöver en grej eller två under den tiden! Idag har jag iaf lyckats tömma alla skåp utom skafferiet och torka ur dom. Skafferiet är fullt med mat, och med hundar i huset kan jag inte gärna packa den och ställa på golvet… Eftersom jag så att säga flyttar före mitt flyttlass måste städningen vara så gott som klar innan jag drar, så att man så att säga kan skura sig ut sen när man hämtar grejerna.

Det är ju en annan grej, det där med att flytta före flyttlasset. Man skulle kunna tro att man inte skulle behöva så mycket grejer på Max två veckor, men ack vad man bedrar sig!! Förutom vanliga kläder, smink, hårfixargrejer och fan och hans moster så ska jag ju börja jobba. Jag behöver Mao kunna vara utomhus, oavsett väder! Regnkläder, vinterkläder, täckbyxor, kängor, gummistövlar… Sen kan det ju hända att vi kanske vill ta en öl. Jeans och t-shirt funkar väl, men knappast vinterkängor eller gummistövlar! Hur minimalistiskt jag än packar så vet jag helt ärligt inte hur jag ska få med mig allt på tåget. Gud, den här flytten är allt jag vill, men logistiken tar knäcken på mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.