Gott nytt år!

Happy New Year NASA ThemeI år firas inte nyår här hemma alls. Jag sitter ju alltid hemma med hundarna, men brukar ändå festa till det med god mat och bubbel. Men i år är lägenheten ett flyttkaos och det känns bara meningslöst, så vi sitter över nyår och siktar på den 15e Januari istället!

Om jag ska försöka sammanfatta året vet jag inte riktigt vad jag ska säga… Det har varit ett år av konstant stress känns det som. Jobb och skola och hundar, just nu känner jag mig rätt knäckt både mentalt och fysiskt! Skönt att det bara är 12 dagar kvar till min sista lektion! SISTA!

Men året har inte  bara varit stress. Året började med att jag och Frodis drog till Gran Canaria, det var välbehövligt! En riktig tantsemester blev det, där vi drack cola light (nästa hela tiden…) och gick och la oss före pensionärerna. Bokstavligen, vi låg  på hotellrummet och undrade när dom tänkte sluta spela musik… (kl 23 slutade underhållningen…)

Nästa roliga event blev jobb. Jobbade hela sommaren och hade riktigt, riktigt roligt! Jag älskar mitt jobb, och det är ännu roligare när man jobbar med likasinnade som man tycker om!

När sommarjobbet var slut tog jag faktiskt lite ledigt. Tog hundarna och flyttade in hos en kompis mitt på en åker! Snacka om stressfritt… Drack väldigt mycket vodka, dansade en del, gick på alldeles för höga klackar, tramsade med en massa pojkar och bestämde mig för att jag hatar män 😉

Hösten har varit bedrövlig. Bara jobb, stress, skola och absolut ingenting roligt! Tur att jag har ett nytt år att se fram mot!

2015 är året då jag äntligen tar examen. Det är året då jag äntligen flyttar till Örebro. Det är året då jag börjar jobba på ett jobb som känns suveränt! Jag har höga förhoppningar inför 2015, och det enda nyårslöfte jag tänker ge är att ha så roligt som möjligt under nästa år!

Gott nytt år på er, snart är det 2015!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.