Teckna elavtal, inte helt okomplicerat…

Tydligen behöver man el när man ska skaffa ny lägenhet. Det har liksom ingått i min hyra dom senaste… Ja inte vet jag, sen 2007.

Gjorde en snygg jämförelse igår, tog det bolag som var billigast och tecknade ett avtal online, hur smidigt som helst!

Mmm, eller hur. Kom direkt på att bekräftelsen måste gå till min nuvarande adress. Nog för att dom som bor i min lägenhet nu verkar vänliga men jag tror inte dom vill ta hand om min post en månad i förväg… Ringde upp bolaget i morse för att be dom fixa det, men se då  hittade dom minsann inget avtal! Suck… Det hade försvunnit någonstans längs vägen, så det var bara att börja om.

Men eftersom jag inte haft ett elavtal sen 90-talet (och aldrig i Örebro) så var jag först tvungen att bli uppkopplad på nätet (som såklart ägs av ett annat bolag än det jag valde) och sen återkomma och teckna ett elavtal hos det bolag jag valt… Vilket jävla mickel! Men visst, ok. Hann inte klart med det här innan jag skulle till jobbet, så jag gick dit, sa att jag var tvungen att ringa lite men skulle komma snart! Tur det knappt var några barn, för när jag ringde första stället var jag bara nummer 38 i kön… Hos nästa bolag bara nummer 5, men fick ändå vänta typ 10 minuter!

När jag ringde bolag nr 1 sa hon i andra änden ”du råkar inte veta vad dom som bor där nu heter..?” JO TÄNK FÖR ATT JAG VET DET!! Äntligen lite nytta av att vara en stalker!

Men nå, nu har jag iaf EL! Jag vet inte riktigt när jag får flytta in, men om inget krånglar nu så har jag el från den 15 Januari. Ett problem mindre. Bring on the next one bitches!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.