Eh, HEJ!

Ebba heter jag, och det är jag som äger den här bloggen… Jag brukar säga att ”SNART slutar skolan/slutar jag jobba/har jag semester, DÅ ska jag hinna…” men herregud vad jag inte hinner!

När sommarjobbet tog slut tog jag ledigt två veckor och drog till Östergötland. Satte mig mitt på en åker och väntade på att bli utvilad, men det liksom hände aldrig! Jag har haft en så SJUKT rolig sommar. Jag brukar ju gnälla över att mitt liv är så innehållslöst att jag inte har något att blogga om, men nu när jag HAR det så HINNER jag ju inte! Men visst, jag lovar väl igen att jag ska försöka bättra mig. Ok? Ok!

Ca hälften av grejerna jag styrt med är iofs barnförbjudna och kommer inte bloggas om, men när jag blir dement kanske jag berättar om det för barnbarnen. Det jag KAN berätta är iaf att jag har varit på dejt. Eller hur man nu ska se det, dejten satte sig i bilen och körde från Karlstad till Norrköping/Linköping för att träffa mig… Även om vi inte direkt kommer gifta oss kan man väl säga att det var en boost för självförtroendet! Och roligt, och en massa andra saker som vi inte kommer dryfta här.

Men ja, jag lever! Jag är bara lite för upptagen med att njuta av det för att hinna berätta om det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.