Välkommen sköna maj…

Bovärden ringde idag:

Han: tjena, det är Krister.

Jag: ehm, hej… (Vilken jävla Krister?!)

Han: duesåatte… Jag var och kollade på ditt staket idag, och så fort vi fått tag på grannen byter vi ut det.

Haha! Perfekt! Hela första året jag bodde här levde jag under något slags villfarelse att dom SER ju att det ser ut som skit, klart dom kommer fixa det där! Sen insåg jag sent om sider att så fungerar det verkligen inte, så jag felanmälan staketet för några månader sedan, och nu ska det fixas ☺️ Toppen! Det har varit lite trixigt att faktiskt hålla hundarna på insidan…

Det roliga är att jag felanmälde samtliga staket på hela huset, mycket tydligt, men om jag fattar det rätt så är det mitt, och möjligen grannen närmast, som får det utbytt. Jag hoppas jag har fattat det fel, för även mina grannar är värda nya staket, trots att dom är hundlösa.  

Jag blev så peppad så jag gick ut och rensade ogräs, grävde upp maskrosor och lagade hål i gräsmattan. Inte för att dom hålen kommer få vara ifred, men jag monterade loss mina kompostgaller från staketet och satte dom en bit ut i gräsmattan istället. Det hjälper ju ett tag! 

Åh, jag ÄLSKAR min lilla trädgård! Om det bara blir lite varmt någon gång kommer det bli så himla fint! I år har jag olika lökar (som just nu ser ut som kriget), jordgubbar, lupiner (som inte är planterade ännu pga svinkallt), tomater, potatis (förkultiverade dom idag), sockerärtor (som inte är planterade ännu pga svinkallt), tagetes och petunior, förutsatt att allt överlever. Och så lite örter. Mynta och gräslök bara, det är ungefär vad jag kanske kommer använda mig av ☺️ Jag älskar att gå och dola runt där ute, med ett glas vin och hundarna runt fötterna. Jag trivs så bra här! 

När jag ändå hade bovärden på tråden passade jag på att felanmäla mitt hallgolv, som dom sagt sen tidigare att det ska bytas ut (blir spännande att se om vi kan BO HÄR under tiden…) Och min hatthylla, som stått på hallgolvet sen jag flyttade in och som vi pratat om förr. ”Va?! Är den kvar där än?! Varför då?!” Tja svarade jag, det har ju bara gått 1,5 år, varför stressa? ☺️ Han är ändå skön den där snubben. Flirtar lite för friskt, men han får ju saker gjorda så be My guest! Han är inte slemmig, så jag kan offra mig. 

Så, nytt staket, nytt hallgolv och eventuellt en hatthylla på VÄGGEN. Nu händer det grejer här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.