En egodag…

Lika bra att passa på att göra precis vad man vill när man nu tagit ledigt…

Igår vaknade jag såklart i ottan (före fem) och ägnade några timmar åt att betala räkningar, swisha pengar hit och dit och göra en budget för resten av året. För sånt mår jag bra av. Sjukt tydliga ramar. Listor och shit.

När jag var klar med det kände jag mig plötsligt social. En anka på rätt plats, och ångesten lättar omgående. (Jag måste ju ha någon diagnos?)

Messade Frodis, som typ knappt kommit till jobbet, och frågade om hon ville luncha? Vi har inte setts på över en månad, och den gången tror jag att vi gjorde något så spännande som att åka på Ikea, och sen granngården och köpa hundmat… Man kan säga att vi båda jobbar rätt hårt just nu. Dessutom ägnar jag mina dagar åt att prata med folk, och Frodis ägnar fem dagar i veckan åt att prata i telefon, och den sjätte åt att prata för sig själv i en inspelningsstudio, vi är inte jättesugen på att öppna munnen och producera ljud sen… Jag vill ju ha folk omkring mig, men… 

Hur som helst. Frodis skulle hem och rasta hunden på lunchen, men jag erbjöd mig att göra det istället så att vi skulle kunna ses innan sommaren… Så vi lunchade och snackade skit i en timme, och sen åkte jag och rastade hund. Hunden i fråga blev milt förvånad över att jag plötsligt kommer och bryter mig in mitt under hennes tupplur…


När jag kom hem efter hundrastningen var jag så trött att jag fick tupplura några timmar… Det är slitigt att vara social!

Kvällen ägnades sedan åt tv-serier och att sticka sockor, inget jet-set liv här inte. 

Idag har jag stickat KLART sockan, tittat på tv-serier och läst lite i ”omgiven av idioter”. Jag skulle vilja städa, men orkar inte, och plantera blommor, men det snöar… Men jag har ju tre dagar till på mig. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.