#blogg24, dag 22 av 24

Blogg24ReturnImageP.aspAlltså, kolla planlösningen på min lgh… Det ser ju bra ut, typ… Men checka badrummet?

För det första ser det ju typ ut att vara ett fönster ut i hallen, mysigt! Sen ser det också ut att vara så att duschen är placerad MELLAN toan och handfatet? Är det jag som är trångsynt eller brukar man inte ha dom rätt nära varandra? Nu får man ju gå en liten promenad för att tvätta händerna när man varit på toa…

Sen tycker jag det är synd med två dörrar in i sovrummet. Jag kommer ju aldrig använda mer än en, och dörren som är i vardagsrummet tar ju bara bort massa väggyta som man kunnat ha till annat. Det blir svårmöblerat!

Det ska bli riktigt spännande att flytta in, jag har ju ingen aning om hur det ser ut i lägenheten! Mardrömmen vore ju småblommiga, gula tapeter, så jag gissar att det är vad som finns *S* Jag ser ut att ha egen tvättmaskin, jag hoppas att jag även har torktumlare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.