Blogg 100, 27

Det tog rätt många dagar att slappna av och släppa lite stress, men nu när DET äntligen hänt är jag inte riktigt redo att börja jobba igen… Jag skulle utan problem kunna gå hemma en vecka till.

Jag insåg idag att en  konsekvens av minskad stress är att jag börjat drömma igen. Det är flera månader sen sist, men nu senaste dagarna har jag drömt massa märkliga saker. Det är lite skönt att känna att hjärnan börjar fungera normalt igen och återhämtar sig, men en del av drömmarna hade jag klarat mig utan… Som den när jag mycket detaljerat drömde att jag var gravid, och sen fick gå hela dagen och bearbeta det faktum att jag inte alls var det… Eller som inatt, när jag drömde att jag var jagad, och behövde fly från lägenheten, men inte kunde hitta en väska stor nog att få med alla saker jag behövde… Jag säger att jag är mindre stressad, inte att jag är stabil mentalt 😉

Well, nu har jag en ledig dag kvar, sen är det bara att köra igen. Jag hoppas verkligen att jag kan hitta en modell för en fungerande vardag, annars kommer det här sluta illa känner jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.