Jag är nog mer anpassad för stress än ledighet…

Nog för att det varit skönt att vara ledig, men jag håller samtidigt på att bli tokig av det…

Det är skönt att slippa kliva upp mitt i natten (jag fasar för sommartiden…), och det är skönt att kunna göra vad jag vill, när jag vill det. Men, man har ju INGENTING att göra! Alla andra jobbar, så det bästa man kan hoppas på är att störa någon som försöker jobba…

Jag insåg ju att det här skulle bli ett problem för mig, jag blir ju tokig av att bara gå och drälla, så jag hade förberett mig med en to do-lista. Det var ju bra. Den var lång, och full med grejer som behövde fixas hemma. Svintråkiga saker, men dock. Jag betade av nästan hela första migränfria dagen…

Bara det faktum att jag hade migrän i FYRA DAGAR när jag blev ledig borde ju vara en hint till att jag behöver träna på att chillaxa lite mer, men det är ju så jävla tråååååkigt! Man kan inte sitta ute, för det är för kallt, och sitta stilla inne och mögla blir man ju knäpp av. Jag hade hoppats att F skulle skolka från jobbet någon dag och ta med mig ut på motorcykeln, men det är klart han ska jobba, folk gör gärna det… Dessutom gissar jag att hans Ebba-kvot är fylld, eftersom jag messar honom ca VARJE dag. Jag är tom trött på mig själv.

Idag fick jag ett avbrott i tristessen. Jag följde med en kompis och hennes dotter till badhuset. Nice! Bada lite, snacka lite skit, basta lite. Exakt hur trevligt som helst. Sen körde Frodis mig och köpte hem pallkragar och plantjord, så nu kan jag fixa lite mer i trädgården. Jag kan iofs inte göra särdeles mycket eftersom det fortfarande är minusgrader på nätterna, men jag kan förbereda iaf. Jättestor jordhög-be gone! Jag har planterat lite fröer och shit inne, men det är ju flera veckor tills jag kan plantera ut dom.

I morgon kväll kommer Frodis hit för att hänga och snacka skit, och jag börjar stressa för att ledigheten snart är slut…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.