Blogg 100, 19

Vaknade med huvudvärk, men eftersom jag drack några glas vin igår var det väl inte helt oväntat. Strax före lunch small det bara till i huvudet, och jag fick en dundrande migrän… Det var helt absurt, det tog inte ens en minut att gå från ”ok” till ”åh herrejävlar låt mig dö!”. Vänstra ögat exploderade av smärta, och det gjorde så ont att halva ansiktet kändes förlamat, helt absurt.

Tog en näve tabletter och stapplade isäng och sov en timme, sen hade det värsta gått över, men jag har fortfarande huvudvärk och inga tabletter hjälper riktigt bra. Stabilt. Det var riktigt länge sedan jag hade migrän, jag hoppas det var en engångsföreteelse! Jag har inte riktigt tid eller lust med det här.

Idag har jag mest sovit. Först tuppluren vid lunch, sen gick jag runt håglöst några timmar innan jag gick och la mig igen, och sov i nästan tre timmar till. Orken är inte på topp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.