Aut viam inveniam aut fakk you-iam

Jag är så T R Ö T T. Inte trött som i sömnig eller slut i kroppen, utan trött på att hela tiden KÄMPA och ARGUMENTERA. Jag är så JÄVLA trött på att säga samma sak varje dag, och få noll respons. Eller få ”ja men VI då!”, som respons. Fuck you, ta din egen jävla strid, jag tänker inte vika ner mig för att DU tycker att DU har det jävligt…

Om några dagar har jag ett möte, och innan dess måste jag lugna ner mig. Jag har varit arg sedan i fredags, och det tycks inte gå över. Jag måste lugna ner mig för att kunna framföra argument som min motpart kommer kunna respektera, men just nu är mitt mest sansade argument ”fuck this shit”.

Fuck this jävla shit! Låt skiten träffa fläkten och allt gå åt helvete. Jag orkar inte strida hela tiden!!

Fast sen sover jag en stund. Tänker igenom saken, och inser att nej. Jag kommer inte vika ner mig utan att ta striden. Jag skulle inte respektera mig själv, lika lite som min motpart skulle det eftersom hen mycket väl vet var jag står. Så jag får bita ihop. Samla mig lite. Skriva ner mina jävla argument så att jag kan framföra dom på ett konstruktivt vis, eftersom jag är så dålig på att uttrycka mig verbalt. Se till att jag har sovit ordentligt och tagit en rask promenad före mötet. 

Aut viam inveniam aut faciam. Eller fuck you. Beroende på hur trött jag är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.