Oklar hälsostatus

Vaknade JÄTTESNORIG. Snorade hela förmiddagen, men kände mig inte så särdeles sjuk, bara enormt trött och snorig. Det är lite oklart om jag ÄR sjuk… Jag snorar fortfarande, men inte lika mycket, och jag har lyckats sova middag inte mindre än TVÅ gånger, men annars är jag rätt pigg…

Efter tupplur nr två drabbades jag av lite hemmafixarlust (Dvs, jag lyckades få klockorna att FUNGERA, den ena efter ETT ÅR i kartongen…) och slängde upp lite grejer på väggarna, flyttade runt lite böcker och så. Om jag hade varit lagd åt hållet att komma för sent så skulle det aldrig mer hända, för nu tror jag att jag har en klocka i varje rum…

Jag har beställt lite mer grejer som ska upp på väggarna i olika rum, men nu har jag iaf bytt ut den LYSANDE klockan jag hade i sovrummet mot en bättre och snyggare, och fått upp NÅGOT på väggarna i köket. Mitt kök är alla gånger mitt fulaste rum, det är så otroligt otrivsamt. Främst för att jag har en liten inhägnad av kompostgaller i köket, eftersom tAllybanen gnager på saker…

But still. Klockan i köket är inte helt övertygad om vad klockan är, men det går nog att fixa en dag när man orkar engagera sig. Det blev lite fesigt, så jag har beställt fler ringar och prickar att sätta upp runt om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.