Döden döden…

Igår var jag helt slut när jag kom hem. Precis helt slut. På kvällen skulle jag bara ta ett halvt glas vin och titta på lite Big Bang Theory medan jag väntade på att klockan skulle bli sängdags.

Jag är lite oklar över exakt var det gick snett, men det började med att jag satt och fnissade åt att F är typ Sheldon Cooper personifierad, och kände att jag var tvungen att berätta det för honom, och slutade med att han upplyste mig om att klockan var över ett på natten, och att förskollärare som kliver upp mitt i natten och pappor borde sovit för längesedan… När väckarklockan ringde 4,5 timme senare kan man kanske säga att jag hellre legat kvar än gått morgonpromenad med hunden, men det var bara att bita ihop.Vi fick iaf räta ut en del frågetecken som skavt ett tag, och vi hade en trevlig kväll i varsin ände av stan, så det var fasen värt det.

Tack och lov hade jag möten hela förmiddagen, och trots att min andedräkt månne var en smula (hrm..) tveksam kan jag inte ha gjort ett så fasligt dåligt intryck, för mötena gick mycket bra. På det första fick jag bara lite flygbiljetter, schema och såna grejer inför min arbetsresa om några veckor, men på det andra lyckades jag driva igenom grejer jag brinner för, i en gemensam kampanj med min vapendragare, så jag är sjukt nöjd. Sådär så att jag näst intill gjorde segergest på vägen ut. (Eller,  det gjorde jag, fast bara inombords för säkerhets skull)

Dessutom, när jag mailade iväg protokollet från det sista mötet till chefen, som varit närvarande, fick jag svar med vändande post och en fråga om jag ville ha utökat ansvar på ett annat område där jag är aktiv, och det vill jag! Jag gillar projekt och ansvar, så det här blir skoj! Sen har jag ögonen på ett annat område som jag verkligen, verkligen vill ha helt ansvar över, (jag har det DELVIS nu…)  men just nu är den posten tagen så jag får avvakta lite 😉

Kan inte vara annat än nöjd, trots att jag är tröttare än döden…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.