Smyglansering

Jag smyger in en liten notis om att vi (jag och Frodis) tydligen inte längre har något val annat än att sätta fart och springa… Vi har nämligen gjort slag i saken och (eftersom jag gjorde mig till chef för det projektet) snabbare än blixten startat en fundraising inför vårt elefantlopp i London i sommar!

Den 11 Juni ska vi stå på startlinjen i London, iklädda elefantkostymer och redo att lufsa en hel mil. (Idag sprang vi 1,3 km, så vi är ju rätt nära…) Men vi har gjort det förr, så vi kan fixa det igen, det är jag helt övertygad om. Ni får hemskt gärna hoppa in på sidan och donera några stackars pund, så gör vi mer nytta för elefanterna! HÄR kan ni läsa mer om själva loppet.

Vi har även startat upp en facebooksida för projektet, men den måste pyntas lite innan ni får länken 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.