Lite amazed…

Jag kan inte riktigt komma över hur mysigt vi hade det idag. Fyra personer som tycker om varandra fick åka iväg med ett gäng barn som var så PEPPADE på att åka iväg. Det är inte bara vi vuxna som känner oss instängda! När vi väl var i skogen visade det sig (med reservation för att våra källor är 3-5 år gamla) att flera barn aldrig varit i skogen, än mindre grillat, så dom tyckte att det var JÄTTEROLIGT. Och så himla enkelt, lite choklad till barnen (kaffe och te till oss) och en pinnbrödsdeg, så hade vi en mysig liten utflykt. Grillkol och grillpinnar släpade jag med mig på cykeln i morse, piff poff klart!

Det där måste vi göra fler gånger, speciellt när dom var så duktiga! Nu hade vi ”bara” femton med oss, men ändå. Dom klev på och av bussen som riktiga proffs, trots att flera av dom säkert aldrig åker buss annars. Det var väldigt enkelt nu när vi alla var synkade, så vi kommer definitivt göra fler utflykter med dom där små rövarna! Vi blir ju tokiga av att bara gå runt på förskolan och ”mögla”, både vi och barnen mår bra av att komma ut och se något annat ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.