Månadens höjdpunkt, i ett alternativt universum…

Vaknade alldeles för tidigt och bestämde mig för att förgylla morgonen med det bästa jag vet-att betala räkningar…

Nu överdrev jag bara lite, jag GILLAR faktiskt att ha det gjort, när jag inte jobbade som jag gör nu brukade jag alltid vänta in lönen vid midnatt och betala alla räkningar direkt, men jag gillar liksom inte att pengarna försvinner. Sådär som dom gör…

Man kan utan att ljuga säga att den här månaden kommer bli lite av en utmaning ekonomiskt. Utöver att CSN bestämt att dom, utan att egentligen meddela mig, vill ha en ganska omfattande summa pengar nästa månad så betalade jag bort en annan stor räkning också. Skönt att ha det gjort, mindre skoj att inse att det blev extremt lite pengar kvar på kontot.

Den här månaden kommer tillbringas i hemmets lugna vrå, kan man säga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.