Killer day…

Det här med att sitta och TÄNKA en hel dag kan ju knäcka vem som helst. Jag blir tokig, och kan inte vara stilla, utan började plocka bland grejerna för att ens orka lyssna till sist. Jag klarar inte av att sitta stilla och fokusera särskilt länge åt gången, men får jag göra annat samtidigt fungerar det bättre. 

Vi lyckades iaf vara rätt effektiva och fick lite gjort, och fick tid över till lite eget arbete på avdelningarna, vilket var skönt. Vi har ju en ny kollega (igen, suck) som knappt hunnit vara med och planera verksamheten sen hon började. Nu fick vi tid till det, och vi fick tid att berätta hur vi tänker med rummen, vad vi vill och hur vi tänker att det ska bli/vara/fungera, så att hon känner sig med på tåget också. Nu är vi ju tre stycken som verkar vilja arbeta mot samma mål, och vara överens om hur vi vill göra. Det blir nog bra tror jag. 

Jag kommer (som vanligt) åka med ett helt flyttlass prylar till jobbet i morgon, herregud vad jag behöver en bil!! Jag ska ha med mattor och gardiner, blommor och böcker och fan och hans moster, på cykeln. Känns inte helt stabilt. 

Hade ett samtal idag där det kändes som om allt inte var helt tydligt, så jag åkte hem och kände mig lite trött. Funderade på om jag bara skulle skita i det hela eller om jag skulle ta strid. Igen. Jag blir lite trött på att hela tiden vara en stridspitt, driva igenom det jag brinner för, ha åsikter, vara besvärlig, säga emot. Men samtidigt så är det just i DET HÄR fallet det som är min uppgift, och det är dessutom sån jag är som person. Har jag inte något att kämpa för så känner jag mig inte helt till freds. Så jag tog en promenad och formulerade en strategi, sen skickade jag ett mail när jag kom hem igen, så nu får vi se om jag var tydlig och vad jag får för respons. Jag vet ju vad jag och chefen diskuterat, så får jag inte den respons jag vill ha får jag lyfta det med henne igen, och ta det därifrån. Men jag tror inte det behövs, jag tror att jag och berörd part kommer komma överens när direktiven och ramarna blir tydliga. Vi vill samma sak.

I morgon är det ännu en lång dag som avslutas med en utbildning. Det där jag sa om att ha lite mer tidiga dagar den här veckan var ju som ett skämt, jag slutar före fyra EN dag… Att jag börjar senare på morgonen har jag ju NOLL glädje av, jag kan ju intensitet handla eller åka till gymet FÖRE jobbet. Oh well. En annan vecka är en annan vecka. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.