Efterlyses: Min röv.

Det har varit väldigt praktiskt (för mig alltså, ta lite hänsyn till mitt ego nu!!) när Frodis varit arbetslös och haft all tid i världen. Nu när hon jobbar har hon plötsligt annat att göra på kvällarna (go figure…) och hinner inte springa med mig varannan dag. Typiskt! Nu måste jag mao själv ta ansvar för att ta mig ut, och känner jag mig själv kan det bli lite tungt… Jag är ju rätt lat. Det är roligare att anmäla till lopp än att träna till dom… Det är ju inte en slump att jag slutade springa när Frodis tappade sugen i höstas, trots att jag var i mitt livs löpform och på god väg mot en halvmara…

Nåja, jag tog mig ut idag iaf efter jobbet. Halo fick följa med, så slapp jag både gå och springa. Han har ju inte sprungit med mig på flera år, så han var väl inte skitpeppad direkt, men han är så tacksam för han hänger ju med ändå när jag ber om det. När jag väl tog mig ut gick det fasen bra! Första intervallen var så tuuuuuuung för benen, men andra pinnade jag på rätt bra, och kom 1,2 km(!!) utan att gå. Jag hade faktiskt kunnat springa lite längre, men Halo hade tappat så mycket fart att kopplet tog emot bakom mig, så det var väl läge för honom att få vila lite… Jag får fasen vara nöjd, jag är ju i katastrofdålig form, och när jag och Frodis sprang i lördags gick det så tungt att jag nästan dog! 400 meter kom vi utan att gå då, benen var som betongklumpar.

Men alltså. När jag hade duschat råkade jag av misstag titta mig i spegeln och blev helt förskräckt. Var är min röv?! Den har väl aldrig varit särdeles välformad, men nu är det katastrof! Den har helt trillat av mig! En riktig gubbröv!! Här blir det fan inget ligga av, den röven visar jag inte upp för NÅGON!!! Jag vet inte när jag ska ha tid, men benpressen på gymet står jävligt högt upp på listan över saker att klämma in i schemat!!

Utöver det så är mina ögonbryn på utväxt, så jag ser förskräcklig ut. Man kan säga att självkänslan är på topp just nu. *Drar en filt över sig*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.