Me and My Guy 

tAllybanen åkte till Göteborg idag för att eventuellt få lite valpar om några veckor. Det är lite oklart om hon ÄR dräktig, hon kan vara vilket som känns det, så vi ser om hon kommer hem snart igen eller om hon blir borta halva våren. Oklart. Jag gissar att det är MAX två valpar.

Nu har jag alltså bara Halo hemma, rena semestern! Jag har lite planer för hur vi ska tillbringa tiden dom närmsta veckorna, men just idag har vi mest chillat. Just nu, när jag är hemma, tycker han att det är kungligt att vara ensamhund, men jag är inte helt övertygad om att han kommer tycka det i morgon när jag ska åka och jobba.

Under hans fem år i livet har han aldrig varit ensam hund, just för att han visat ganska tydligt att han inte gillar att vara helt själv. Så vi får se. Antingen går det bra, eller så kommer det bli en körig vår. Han är ju ändå fem år nu, och har gubbat till sig lite och är inte så brydd över livet, så det kan nog bli bra ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.