Det går väl lite upp och ner, kan man säga

Igår (och idag för den delen) hade jag så ont i ena höften att jag liksom släpade benet lite efter mig… Då kändes det toppen, det här med att vara 37 fakkin’ år gammal… (Tyst, vi pratar inte högt om det) Jag tror iofs det beror på den här stelheten jag redan vet att jag har och behöver stretcha bort, men ändå!!

Idag var jag på ica maxi och hämtade ut ett paket, och passade på att köpa mig en energidryck. Som jag fick visa leg för att få köpa. Jag har liksom vant mig vid att det inte är någon ide att gå på systembolaget utan leg eftersom jag nästan alltid får visa det, men för att få köpa ENERGIDRYCK?! Jag måste säga att jag faktiskt blev en smula förvånad den här gången. Vissa dagar är man 98, andra 18. Tydligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.