En prick på kartan

Eftersom jag har en övervägande andel betongväggar hemma, och mina betongborrar är för klena, har jag lite gett upp hoppet om att få upp det jag VILL på väggarna. Det enda jag nog kommer fortsätta hoppas på är hyllorna jag vill ha istället för sängbord, men jag väntar ett tag till med dom…

Istället för hyllorna jag skulle vilja ha ovanför soffan fick det bli en uppklistrad världskarta, som Frodis hjälpte mig få upp. Jag klistrade, hon pekade. Bästa arbetsfördelningen, trots  att hon vid ett tillfälle sa att ”Om jorden var rund så skulle ju Grönland ligga här borta”…

Jag blev löjligt nöjd, trots att den kanske är en smula skev här och var. En tom vägg mindre att bry sig om, trots att jag nog egentligen fortfarande vill ha upp en hylla ovanför kartan.

Ikväll vankas det bio igen, och den här gången bjuds det på suffragetter, girl power och Meryl Streep. Och så lite godis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.